Imenco Future Technologies søker en engasjert og resultatorientert Sales Manager

Imenco Future Technologies søker en engasjert og resultatorientert Sales Manager

Imenco spisser sine ulike satsingsområder og omorganiserer deler av konsernet ved å etablere Imenco Future Technologies som et eget selskap. Målet med satsingen er å møte  det sterkt voksende markedet innenfor elektronikk og programvare. Fra starten vil virksomheten bestå av ca. 135 ansatte i USA, Storbritannia og Norge. De ulike produktområdene er i god vekst, og vil  i 2023 omsette for om lag 300 MNOK. Vi ønsker å styrke salgsteamet i det nyetablerte selskapet med kompetanse og kapasitet, og søker nå etter en uredd, operativ og relasjonsbyggende Sales Manager til en nyopprettet stilling.

Er du på jakt etter en spennende og variert rolle i et selskap med kraftig vekst og svært spennende fremtidsutsikter? Som Sales Manager i Imenco Future Technologies vil du få en sentral rolle i selskapets videre vekst og utvikling – og få ansvar for egne kunder og produktsegmenter. Du vil hver dag jobbe med å løse kundenes behov i tett samarbeid med resten av salgsteamet. Du vil være ansvarlig for å følge opp og videreutvikle salget vårt i Norge.

Vi tilbyr en stilling der du vil få mulighet til å påvirke og utvikle deg med oppgavene i et fremtidsrettet selskap i fremadstormende vekst. Arbeidssted for stillingen vil være ved vårt hovedkontor i Grinde i Tysvær eller på vårt kontor på Voll. For rett kandidat kan også noen av våre andre lokasjoner vurderes.

Du vil rapportere til ledergruppen i Imenco Future Technologies.

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER
Som Sales Manager vil du få en meget spennende, operativ og selvstendig hverdag. Du får ansvar for å identifisere og etablere nye kunderelasjoner, og følge opp og pleie en portefølje med eksisterende kunder. Vi søker deg som trives i selgerrollen, og som ønsker å avdekke og løse våre kunders behov. Vi tror at den rette kandidaten deler vår oppfatning av at kunden er viktigst og ivrer etter å oppnå gode kundeopplevelser.

Det er ønskelig for oss at du også jobber med markedsinnsikt og holder tett dialog med vår markedsavdeling. Du vil også få jobbe med kommunikasjon og kampanjer, samt gjennomføre kundebesøk hos våre kunder.

Andre sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:

 • lede produktsalget vårt i Norge
 • utarbeide tilbud og forhandle frem avtaler med våre kunder
 • ta ansvar for salgsbudsjett og prognoser
 • planlegge og tilrettelegge salgs- og markedsaktiviteter
 • presentere og rapportere salgsresultater for ledelsen i Imenco Future Technologies
 • ha et godt samarbeid med resten av salgsteamet for å oppnå teamets felles mål

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG PERSONLIGE EGENSKAPER

Du motiveres av vekst og er en god lagspiller. Vår nye Sales Manager er en uredd relasjonsbygger og har et godt og relevant nettverk for stillingen. Du er en god lagspiller som evner å få det beste ut av teamet og som motiveres av å skape resultater sammen med andre. Du er løsningsorientert og trives med et høyt tempo i hverdagen. Vi leverer mange av våre produkter til subsea-industrien, og vi tenker det er en fordel at du har noen års erfaring fra denne bransjen.

Videre ser vi for oss at du

 • har relevant teknisk erfaring og utdanning. (relevant erfaring vil kunne kompensere for utdanning)
 • har god forretningsforståelse og kommersielt driv og teft
 • er god til å bygge relasjoner og kommuniserer godt med kolleger og kunder
 • motiveres av å få jobbe med salg
 • er lærevillig og nysgjerrig
 • har interesse for og er nysgjerrig på fremtidsrettet teknologi
 • har gode språkferdigheter i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vi vet vi ber om mye, og skjønner at du sannsynligvis ikke sjekker av på alle punkter. Det er helt ok. Vi leter etter deg som ønsker å utvikle deg sammen med oss og bidra til at vi fortsetter vår ekspansive vekst inn i fremtiden. Er dette deg, så vil vi gjerne høre fra deg!

HVORFOR SKAL DU JOBBE I IMENCO FUTURE TECHNOLOGIES?
Vi tilbyr en spennende og viktig salgsstilling i et internasjonalt teknologiselskap med stor tro på fremtiden og i sterk vekst.
Du får muligheten til å få en sentral rolle i etableringen og utviklingen av Imenco Future Technologies salgsavdeling – og jobbe tett sammen med fantastiske folk og produkter.
Du vil bli en del av et innovativt og uformelt miljø, omgitt av rause kolleger med høye ambisjoner.

Søknadsfrist: 16. oktober 2023 – vi vurderer søknader fortløpende.

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM STILLINGEN?
For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

Fredrik A. Deilkås, tlf. 984 72 541
Tonje Lavik Hansen, tlf. 902 46 867